Haaradvies vragen bij je kapper

      Geen reacties op Haaradvies vragen bij je kapper

Kapper Eindhoven

Wanneer je al langere tijd rondloopt met hetzelfde kapsel, wil je misschien wel een keer iets nieuws proberen. Maar tegelijkertijd is iets nieuws uitproberen altijd een beetje eng. En daarom lopen veel mensen veel te lang rond met een kapsel waar ze eigenlijk niet meer gelukkig van worden. Maar de angst voor een nieuw kapsel is hartstikke begrijpelijk: je kunt immers het resultaat niet helemaal voorspellen. Het zou dus in theorie enorm kunnen tegenvallen, en wat doe je dan? Je kunt niet meer terug. Gelukkig zijn er manieren om deze angst te verminderen. Één van de beste tips? Advies vragen aan je kapper.

Een nieuw kapsel

Eens in de zoveel tijd willen we allemaal iets nieuws. Misschien is het laten knippen van een pony een goed idee? Of gewoon een héél stuk van je haar af? Er zijn zoveel mogelijkheden, maar soms weet je niet precies waar je moet beginnen. Welke haarstijlen passen er nou het beste bij jou? Voor professioneel en persoonlijk advies kun je terecht bij de kapper in Eindhoven. Door de jarenlange ervaring weet een kapper precies welke haarstijlen het beste passen bij, onder andere, de vorm van je gezicht. En dit geldt overigens niet alleen voor vrouwen: ook mannen kunnen bij hun kapper terecht voor professioneel advies.

Je haren laten verven

Maar het laten knippen van je haar is niet de enige mogelijkheid op een nieuw kapsel. Je kunt je haren ook laten kleuren. En er zijn tegenwoordig zoveel meer opties, denk bijvoorbeeld aan de zogenoemde highlights of lowlights. Vooral wanneer dit de eerste keer is dat je je haren laat kleuren, kan het een spannende aangelegenheid zijn. Het is daarom slim om, ook wanneer je je haar wilt laten verven, de kapper om advies te vragen. Past deze blonde kleur wel echt bij mij, of ben ik beter af met een donkere tint? De kapper kan je snel en persoonlijk helpen bij het vinden van de perfecte kleur voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *