Groepslessen en fitness

      Geen reacties op Groepslessen en fitness

Fitness voor vrouwen rotterdam

Als je naar een sportschool gaat heb je vaak de keuze tussen het nemen van groepslessen en fitness. Fitness-oefeningen doe je op de apparaten die klaarstaan in een grote ruimte. Je begint met een warming-up op bijvoorbeeld een loopband of een fiets. Daarna ga je volgens een voor jou opgesteld schema de rest van de apparaten langs. Zo train je alle spieren in je lichaam. Wil je een keer een groepsles proberen, dan heb je heel veel mogelijkheden. Zo kun je een boks-fit les volgen, of juist een les gecombineerd met dans, maar ook pilates en yoga staan vaak op het programma. Groepslessen bij de sportschool zijn er voor alle leeftijden en zelfs voor mensen die rugklachten hebben of medisch willen sporten.

Fitness voor vrouwen

Je hebt ook sportscholen die speciaal sporten voor vrouwen of kinderen aanbieden, zoals fitness voor vrouwen in Rotterdam. Je weet dat sporten gezond voor je is, maar veel vrouwen nemen de tijd niet voor zichzelf of kunnen er geen tijd voor vinden. Vrouwen zijn tegenwoordig druk met werk, het opvoeden van de kinderen en het huishouden moet ook nog gedaan worden. Toch is het belangrijk om te blijven sporten. Deze sportschool heeft 5 dagen per week een kinderopvang, zodat jij je handen vrij hebt om te gaan fitnessen. Ook richten zij zicht speciaal op de gebieden die voor een vrouw belangrijk zijn, borst/billen en buik. En er staat altijd een vertrouwd team klaar om je gedurende de training te begeleiden.

Andere sporten voor vrouwen

Wil je niet naar de sportschool maar wel beginnen met sporten heb je keuze genoeg. Denk bijvoorbeeld eens aan een lidmaatschap bij een tennisvereniging of volleybalvereniging. Maar je kunt ook heerlijk met vriendinnen gaan wandelen of fietsen. Of je sluit je aan bij een clubje die allerlei activiteiten doen. Ben je al wat ouder dan kun je meedoen met de ouderengym of je speelt een middagje jeu-de-boules. Actief blijven kun je op allerlei manieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *