Training & counseling in Amstelveen

      Geen reacties op Training & counseling in Amstelveen

Training counseling Amstelveen

Op zoek naar training en counseling in Amstelveen? Het aanbod van coaches kan overweldigend zijn. Er zijn namelijk veel verschillende manieren van coachen en daarbij hebben alle coaches weer hun eigen persoonlijkheid. In ieder geval hebben alle coaches één ding gemeen en dat is dat ze je willen ondersteunen bij het bereiken van de doelen die jij voor ogen hebt. Als jongvolwassene komen er soms veel keuzes op je af. Dit kan leiden tot keuzestress. Zo kan het zijn dat je bijna klaar bent met je studie maar dat je nog niet weet wat je daarna wilt gaan doen. Deze keuzes hebben veel invloed op hoe je carrière verder gaat verlopen. Des te belangrijk om deze keuze goed overwogen te makken.

 

Training om helderheid te krijgen

Het gaat dus niet altijd zo gemakkelijk als de maatschappij ons voorgeschoteld. De keuze waar je echt naar toe wilt met je leven is een lastige. Het helpt soms om te reflecteren op hoe je je leven bent begonnen en wat je later als je oud en bejaard bent, wilt hebben bereikt in het leven. Bij een training of counselingsessie word je ondersteund om inzicht te krijgen in wat je nou echt wilt doen. Zo wordt je geholpen om je carrière een boost te geven op basis van je persoonlijke behoeftes. Zo krijg je ook weer motivatie om echt voor dat doel te gaan omdat er oog is voor wat je persoonlijk drijft. Soms kan het ook helpen om weer meer ritme en structuur in je dagelijkse routines te krijgen. Dit komt ook aan bod in trainingssessies.

 

Motivatie terugkrijgen om loopbaan vorm te geven

Zodra je bemerkt dat je even niet meer verder kan of dat je allemaal beren op de weg ziet, kan het zijn dat je je motivatie kwijt raakt. Logisch, want je hebt niet meer een stip op de horizon waar je naar toe kunt werken. Met een training- of counselingssessie zal je hier weer inzicht in krijgen. Dit wordt gedaan op basis van maatwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *