Vastgoed beheer uitbesteden

      Geen reacties op Vastgoed beheer uitbesteden

Vastgoedmanagement Den Haag

Vastgoed is een dure investering, en dan hebben we het niet alleen over geld. Er gaat namelijk ook een heleboel tijd en energie in zitten. Natuurlijk wil je dat alles goed is geregeld, maar niet iedereen heeft de tijd om dit beheer goed uit te voeren. Gelukkig kun je er dan voor kiezen om je vastgoed beheer uit te besteden. Dan heb je de voordelen van de investering, maar niet het vele werk.

Waarom zou je je vastgoed beheer uitbesteden

Wanneer je ervoor kiest om je kapitaal in stenen te investeren, dan wil je graag dat alles goed is onderhouden en geregeld. En wanneer we het hebben over onderhoud, dan hebben we het niet alleen over het onderhoud van de stenen zelf. Je kunt ook denken aan bijvoorbeeld financieel en commercieel onderhoud. Dit klinkt als veel werk, en dat is het ook. Daarom kiezen veel investeerders ervoor om vastgoedmanagement in Den Haag in te schakelen. Zij bieden jou namelijk volledige ontzorging op het gebied van vastgoed beheer. Maar het is ook mogelijk om slechts een deel van je beheer uit te besteden. Wanneer je bijvoorbeeld wél zelf de financiën wilt doen, maar niet verantwoordelijk wilt zijn voor de technische dienst. Met vastgoedmanagement kies je zelf in hoeverre je de verantwoording wilt dragen, met de mogelijkheid tot volledige ontzorging van je investering. Zoals ze zeggen: wel de lusten, niet de lasten.

Welke mogelijkheden zijn er

Twee van de meest gebruikte pakketten binnen vastgoedmanagent zijn het technisch beheer en het financieel beheer. Bij het technische pakket draagt het vastgoedmanagement alle zorgen voor het technische beheer. Dan kun je denken aan de periodieke controles en de technische storingen. Bij het financiële pakket regelt het vastgoed beheer alle financiële zaken, zoals het doorvoeren van een huurverhoging of de verrekening van service kosten. En dan heb je ook nog het commerciële pakket, waarbij het beheer zorg draagt over alle commerciële taken zoals het contact met de huurder. Mogelijkheden te over, er is altijd wel een vastgoed beheer plan voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *