Unieke overnachtingen

      Geen reacties op Unieke overnachtingen

 

Overnachten op het strand

Of je er nu een weekendje tussenuit gaat, een midweek of twee hele weken vakantie. Je wilt genieten van de rust en even al je stress kunnen vergeten. Natuurlijk kan dit ook in een doodgewoon hotel, but where’s the fun in that? Tegenwoordig zijn er zoveel leuke plekjes om je vakantie door te brengen. Of je nu een accommodatie zoekt in de volle natuur, op een groot vakantiepark, of dichtbij de zee. Er is genoeg speciaals te vinden, en daarvoor hoef je Nederland écht niet te verlaten. Hieronder zetten we drie van de meest unieke overnachten voor je op een rijtje. Maar vergis je niet: dit zijn ze nog lang niet allemaal.

Overnachten in een boomhut

Wil je overnachten omringt door de natuur? Dan is een boomhut de perfecte plek. Niet alleen zit je in het midden van prachtige bomen, maar je bent ook nog eens ver weg van de drukte. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. En de boomhutten zijn van alle gemakken voorzien, dus je hebt nergens omkijken naar.

Overnachten bij de zee

Wordt je liever wakker door het geluid van de golven? Dan kun je ervoor kiezen om te overnachten op het strand. In de prachtige strandbungalows zijn alle voorzieningen aanwezig, dus je hebt alle tijd om even helemaal tot rust te komen. Met het geluid van de zee, de rustige omgeving en de heerlijke frisse lucht, is dit de perfecte plek om even lekker te komen uitwaaien. En hier ben je in één dag niet uitgekeken, met genoeg dorpjes in de directe omgeving en veel gezellige strandtentjes.

Overnachten in een pipo-wagen

Wil je iets geks en kleurrijks? Kies dan voor het overnachten in een pipo-wagen. Pipo-wagens lijken een beetje op wooncaravans, maar dan kleurrijker en karakteristieker. En je vind ze op de meest unieke plekjes in Nederland. Dit is de perfecte keuze wanneer je met jonge kinderen op stap gaat, hoewel de meeste volwassenen ook kunnen genieten van de gekkigheid van een pipo-wagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *