Het veranderen van je kapsel

      Geen reacties op Het veranderen van je kapsel

vrouwen kapsels

We weten allemaal hoe vervelend een bad hair day kan zijn. Je voelt je simpelweg beter, wanneer je weet dat je haar goed zit. Je humeur fleurt op en je hebt meer zelfvertrouwen. Het is dus van grot belang dat je tevreden bent met je kapsel. En wanneer je toch niet meer tevreden bent met je huidige kapsel, dan word het tijd om van haarstijl te veranderen. Maar iedere vrouw vind het veranderen van haar kapsel eng, zelfs wanneer je niet tevreden bent met je kapsel van nu. Want als je zoveel vrouwen kapsels hebt om uit te kiezen, hoe weet je dan welk kapsel goed bij jou past?

Welk gezichtstype ben je

Het is natuurlijk de bedoeling dat je nieuwe kapsel goed bij jou past. Dan hebben we het natuurlijk over je persoonlijkheid, maar ook over de vorm van je gezicht. Je kapsel hoort de mooiste gelaatstrekken van je gezicht te versterken, terwijl het tegelijkertijd de zwakke punten een beetje verbloemt. Het kan daarom een goed idee zijn om online te checken welk gezichtstype je bent, en welke kapsels het beste bij dit gezichtstype zouden passen. Vrouwen met een rond gezicht worden namelijk andere kapsels aangeraden dan vrouwen met een hartvormig gezicht. Maar maak je geen zorgen wanneer je niet precies weet in welke categorie jouw gezicht valt, je kapper kan je daarbij heel goed helpen.

Waar moet je nog meer op letten

Afgezien van de vorm van je gezicht, zijn er nog een paar belangrijke punten wanneer je je kapsel gaat veranderen. Bedenk bijvoorbeeld goed hoelang je maximaal voor de spiegel wilt staan in de ochtend. Sommige kapsels zien er prachtig uit, maar kosten je ‘s ochtends dertig minuten om in model te brengen. Heb je dat ervoor over? Het is goed om jezelf deze vragen te stellen voordat je een afspraak maakt bij de kapper. Zodat je niet alleen blij de kapsalon verlaat, maar ook blij met je kapsel blijft wanneer je het iedere ochtend zelf in model moet brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *