Reclame

      Geen reacties op Reclame

autoreclame Amstelveen

Als bedrijf is het verstandig om reclame te maken om meer naamsbekendheid te krijgen. Kleinere of lokale bedrijven maken vaak reclame door het versturen van een huis- aan huis folder of met adverteren in een weekblad. Grotere bedrijven zullen adverteren via social media, via tijdschriften en kranten en misschien zelfs via billboard die langs de snelwegen staan. Genoeg manieren om op te vallen.  Wat je ook veel ziet is dat een bedrijf een sportteam sponsort, hun naam staat dan op het shirt en zal opvallen voor het aanwezige publiek.

Autoreclame

Een voorbeeld van autoreclame in Amstelveen is autobelettering. Als eerste wordt er met je doorgenomen wat je op de auto wilt laten plakken. Wil je alleen je bedrijfsnaam op de bus of auto, of ook je adresgegevens, wat voor soort bedrijf je bent? Daarna worden de kleuren besproken en worden de stikkers klaargemaakt. De vervoermiddelen worden vaak geleased bij een leasemaatschappij. Meteen na oplevering kunnen de vervoermiddelen langsgebracht worden en kunnen ze beletterd worden. Als de bussen of auto’s onderweg zijn naar een klus of staan ze in de file, alle automobilisten die langsrijden of achter de bus staan te wachten zullen de naam van jouw bedrijf lezen. Als de bus of auto aan het einde van de lease-tijd weer wordt ingeleverd, kunnen de stikkers er weer afgehaald worden.

Gratis reclame maken

Er zijn ook een aantal manieren om gratis reclame te maken voor je bedrijf. Als je regelmatig een artikel plaatst zal de zoekmachine geïnteresseerden doorsturen naar je website. Ook is het een idee om blogs te maken zodat de aandacht op jouw bedrijf gevestigd wordt. Je zou ook regelmatig berichten kunnen plaatsen op social media. Alles om de naamsbekendheid te vergroten en klanten bekend te maken met je bedrijf. Als je nog verder durft te gaan kun je zelfs een radio- of televisie interview kunnen geven. Je kunt als bedrijf ook op een vakbeurs gaan staan en reclame maken voor je producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *