Massage

      Geen reacties op Massage

Massage sassenheim

Massage is een oude methode ter pijnbestrijding en voor het ontspannen van de spieren. Als je een blessure hebt opgelopen en je gaat naar de fysiotherapie dan zullen de gespannen spieren en de geblesseerde spieren worden gemasseerd. Maar je kunt ook naar een sportmasseur die gespecialiseerd is in het losmaken van de spieren door het beoefenen van een sportactiviteit. Ook bestaan er masseurs die ontspanningsmassage toepassen. Dit kun je doen als je heerlijk jezelf eens wilt verwennen en even aandacht voor je eigen lijf wilt. Tijdens ontspanningsmassage vloeien alle spanningen weg en komt je geest tot rust. Zoek je een massage in Sassenheim, of in een ander dorp of stad? Er zijn vele massagepraktijken te vinden, dus je hoeft niet ver te zoeken.

Waarom is massage goed voor je?

We doen tegenwoordig allemaal ons best om zo gezond mogelijk bezig te zijn, we denken goed na wat we eten, zorgen voor voldoende beweging, we mediteren en sporten. Maar massage komt vaak niet in dit rijtje voor. Terwijl het wel zo goed voor je is. Want massage zorgt voor afvoer van de afvalstoffen en zorgt voor een goede of betere bloedcirculatie. Een massage verbetert jouw weerstand en geeft rust in je hoofd. Het kan vooral goed helpen als je last hebt van malende gedachten en je kunt deze maar niet loslaten. Je zult merken dat je de gedachten niet meer hebt als de massage klaar is. Je bent volledig ontspannen en daardoor weer vol energie.

Wat kun je nog meer doen?

Er zijn mensen die uren wandelen om hierna heerlijk relaxed de dag af te sluiten. Maar je kunt ook denken aan het lezen van een boek, schilderen om je hoofd leeg te maken, lekker dansen of zingen om jouw favoriete muziek of keihard gaan sporten. Ontspanning is ontzettend belangrijk voor je lijf en je geest. Door te ontspannen zorg je dat je geen stress gerelateerde klachten krijg en je krijgt weer nieuwe energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *